JOM klik SINI :)

Isnin, 11 Februari 2013

CNY

GONG XI FA CAI :)
hm actually kiteorg baru smpai dr Cameron Highland..
xplan nk ke sini dgn tak sengaja nye ke sini sbb cuti lame kan..
so dtg la  kami ke mari..
ingt kan xde la org nye kat sini tp busy nye lebih dr pd bandaraya..
kuar masuk jem dgn manusia2 yg jugak bercutii..
perassaaan takut tu mmg byk la kan yela alamaklum la tipu la kalau x terfikir tanah runtuh ke apa hahaahaa
alhamdullilah kami selamat pegi dan selamat pulang dgn selamat nye..
n alhamdullilah jugak baby okeyh je xde meragam pape pon baguh betol ank aby dgn ibu ni..
okeyh laaa..
nnti smbung lg..
bye2




2 ulasan:

ayieshah berkata...

No comment tp mcm na nanges je bile bace blog awak :-)

nor baini ismayl berkata...

knp plak?