JOM klik SINI :)

Ahad, 31 Julai 2011

yeahhh :)

now date and all the preparation already starting..
date for solemnization pon da discuss semua n buat keputusan bt mjlis 
pada hari raya ini coz nk semua ada..
bukan senang nk semua berkumpul kan n nak semua balik 
so kiteorang pon decide nk buat mjlis pd hari raya ni je..hehehe :)
fuhhh dah lega rasa nya bila date semua dah settle...

memang tak sangka tarikh boleyh jadi secepat ni kan? ahahaha..ak lagi la ta percaya..
takot jgk baju untuk nikah tak sempat siap coz jnji nya lepas raya baru boleyh siap n mjur laa bju tu boleyh dipercepat kan..( ta saba nk tgk baju tu siap ) sy design sendiri taw.. :)


n besok nak kena pegi buat ujian darah..adoii ta tahu plak begitu rumit yea nak kawin ni...dah buat appoinment so besok pegi hospital buat ujian darah untuk di lampirkan bersama borang nikah masa nak hntr borang nikah nanti...

n sy memang sgt sebokk skrg ni...mjur la clas tak start lagi boley la jgk celah2 balik settle urusan ni semua...tinggal 1bulan je lagi..dah takk ada masa sgt tu psal semua nk kena sttle cepat...

insyallah mintak2 dipermudahkan semuanya :)

adoii saya memang sgt nervousss , grrr . k kbyeee 

2 ulasan:

Nurul Azira Azman berkata...

cOngrate yunk..hOpefully smuanye b'jln lancar..Amin..:)

kaseh suchi berkata...

lamanya x menjejek kaki kat sini..waa..niny da nak kawen ke? selamat pengantin baru..moga bahagia dunia akhirat ye niny =)